Welcome To 4EN3RGY Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

4en3rgY Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

SBooster - NOUL SBOOSTER v3.0

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 SBooster - NOUL SBOOSTER v3.0 la data de 15/4/2011, 17:54

Viorel

ViorelFondator

[+]ATENŢIE ! Aveţi nevoie de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]pentru a rula aplicaţia.

Descriere:
Avand in vedere ca am citit de multe ori faptul ca boosterele deregleaza/ard procesoarele,m-am gandit sa scot un Booster simplu,care sa nu umble prea mult prin procesor si sa treaca peste limita de 64 FPS (toti imi spuneti ca limita e 512 sau mai mult,dar ati incercat sa porniti serverul fara Boostere ?).E o chestie foarte simpla care se foloseste de o functie a Windows-ului numita timeBeginPeriod,care cand este setata pe 1,trece peste maximul de 64.Deasemenea,am inclus si oprirea Boosterului folosind functia timeEndPeriod,care functioneaza ca un restore(deci reapare limita de 64).Programul este intitulat SBooster si arata ca o fereastra de DOS.Nu vreau sa aud "Mie mi-l detecteaza ca virus." sau "Sunt sigur ca e virus ca m-a invatat pe mine Doctorul Peaditru ca orice chestie care pare prea adevarata nu e adevarata".Pur si simplu nu am sa creez vreodata virus pentru simplul motiv ca nu am de ce.Si pentru. cei care au cont pe eXtreamCS,sa stiti ca acolo tot o versiune legitima postasem,dar ei nu aveau destul creier sa vada asta.

[+]Changelog :

[sursa=]v2.0 - Lansare officială.
v2.1 - Câteva bugfix-uri + optimizare !
v2.1b - BugFix pentru versiunea de Windows.
v3.0 - GUI adăugat ![/sursa]

[+]Download : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Salut Vizitator Ai postat un numar de 0 mesaje
Te-a inscris pe data de
Ultima vizita a fost in
Si sa il salutam pe andrei994567 , ultimul membru inregistrat pe 4en3rgY
Respect Vizitator
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vezi profilul utilizatorului

Robotelul cu reclame


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum