Welcome To 4EN3RGY Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

4en3rgY Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Match Mod 0.90 Beta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Match Mod 0.90 Beta la data de 15/4/2011, 18:16

Viorel

avatarFondator

MatchMod
Ce face acest mod? Face tot ce ar face un admin cand are de moderat un meci, numai ca automat !

[size=150]Varianta full[/size]
Acest mod este administrat 'web-based', adica pe un server de http (care ruleaza si php) unde se instaleaza un portal de administrare. Cu acest portal se vor administra mai multe servere care au acest MatchMod. Se vor crea clanuri, se vor crea configurari pentru in-match si normal si asa mai departe.

Am creat 15 clanuri si vrem sa facem un meci. Selectam cele 2 clanuri care vor juca, selectam cine incepe, harta si dam Ok. Asta e tot, jucatorii trebuie sa intre pe server, sa dea comanda "m4" in consola cand sunt gata sa joace, meciul incepe cand toti sunt gata sau dupa ce au trecut 15 minute de incalzire (implicit). La jumatate (15 runde) echipele se schimba automat, si se face din nou incalzirea de 1:30. La sfarsit (30) se afiseaza un motd in care scrie cine si cu cat a castigat.

[size=150]Varianta 'light'.[/size]
Aici nu exista php, web-based, mysql, etc. Este doar modul pe server. Cu o simpla comanda, 2 clanuri incep meciul la fel ca la varianta full.

Cod:
m4_match clan1 clan 2 harta
ex: m4_match -Teg- Eq de_train - va porni un meci intre Teg si Eq, pe harta de_train.

Alte comenzi:
m4_force: porneste meciul fara sa mai astepte pana cand toti jucatorii sunt gata

m4_restart: reporneste meciul de la zero (warm-up, prima jumatate, warm-up 2 si a doua jumatate)

m4_cancelmatch: se renunta la meci

m4_endmatch: meciul se opreste iar serverul trece pe normal

* Dupa ce un meci se termina, serverul trece pe modul normal in 90 de secunde !

[size=150]Instalare:[/size]
- Descarcare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] target="_blank" rel="nofollow">MatchMod v0.90 Beta

- Se dezarhiveaza pe Desktop (Spatiul de lucru)

- Intrati in folderul nou creat de pe Desktop > copiati folderul "cstrike" de acolo in folderul hlds" (adica folder`ul server`ului; nu va faceti griji, nu inlocuieste nimic)

- Intrati in addons/metamod/plugins.ini si adaugati urmatoarea linie:
Cod:
win32 addons/m4/dlls/m4.dll

- Intrati in addons/m4/light.cfg (doar in cazul in care vetzi folosi versiunea Light) si se fac setarile dupa bunul plac..

[size=150]Pentru full mode:[/size]
- In folderul dezarhivat pe Desktop > intrati in folderul php > deschideti config.php si se fac setarile pentru serverul web pe care vezi rula WebMod-ul. Tot aici se seteaza si parola pentru utilizarea WebMod-ului.

- Din folderul dezarhivat pe Desktop uploadati (urcati) folderul "php" pe un server http care are Php si Mysql

- In folderul dezarhivat pe Desktop intrati in folderul "sql" si deschideti fishierul "m4.sql" cu Word (NU cu notepad, ca s-ar putea sa apara probleme) si copiati tot ce scrie acolo

- Intrati in PhpMyAdmin > va duceti la SQL > dati Paste la ce scria in fisierul de mai sus si dati sa ruleze codul

- Totul este gata acum, trebuie sa va logati cu parola din config.php, sa faceti setarile dorite, sa va inregistrati serverul la pagina de servere si sa va uitati ce numar in lista de servere (teoretic ar trebui sa fie 1)

[size=150]Pentru modul Light:[/size]
- La shortcut-ul (comanda rapida) pentru hlds, adaugati la Target la sfarsit:
Cod:
+serverinfo m4_light 1

[size=150]Pentru modul Full:[/size]
- Intrati in addons/m4/mysql.cfg si faceti setarile pentru serverul web pe care aveti WebModul
- La shortcut-ul (comanda rapida) pentru hlds, adaugati la Target la sfarsit:
Cod:
+serverinfo m4_server X
unde X este numarul serverului din lista de servere de pe WebMod

* Pentru ca modul Light sa functioneze, jucatorii care joaca la meci trebuie sa aiba in nick-ul lor numele clanului exact cum este scris la comanda m4_match

In modul Full veti inregistra fiecare clan intr-o lista de clanuri. Pentru fiecare clan puteti pune o parola (ca sa nu poata nimeni dintr-un clan la meci, daca nu stie acea parola). Fiecare clan va avea un numar (exact ca la lista de servere). Toti jucatorii trebuie sa dea in consola, inainte sa intre pe server, comanda:
Cod:
setinfo clan X
- In locul cuvantului clan puneti numele clanului.parola (puneti numele clanului din lista si parola lui, separate prin punct)
- X este numarul clanului (ca la servere).

Cam asta e in mare parte
Cred ca ati auzit de pluginuri pentru amx/amxx care fac acest lucru sau chiar mai mult .. dar nici unul nu face asta atat de bine cum face acest mod.

Din pacate acest mod nu stie sa organizeze runda de "lame" si nu stie sa termine meciul cand o echipa face maxrounds+1 (de exemplu, cand o echipa face 16 runde dintr-un joc de 15 runde repriza). Nu stie sa controleze HLTV si nici sa faca screenshoturi (imagini) cum fac alte moduri, dar dupa mine, acesta e cel mai bun.

Have Fun & Good luck

PS: Pentru mai multe informatii, cititi Readme sau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[size=150]Imagini:[/size]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cam astea sunt imaginile. Restul il descoperiti voi.

Pe site-ul oficial scrie ca in urmatoarea versiune se vor implementa optiuni noi cum ar fi sa castige echipa cu maxrounds+1 runde castigate, runda de "lame", control hltv, etc. Dar din pacate aceste anunturi sunt din 2002.Salut Vizitator Ai postat un numar de 0 mesaje
Te-a inscris pe data de
Ultima vizita a fost in
Si sa il salutam pe MihaiGR , ultimul membru inregistrat pe 4en3rgY
Respect Vizitator
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vezi profilul utilizatorului

Robotelul cu reclame


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum